Referanser

Den beste referansen man kan få fra kundene sine er når de kommer tilbake for å bestille mer.

NOEN AV VÅRE kunder

TK Plater har etterhvert opparbeidet en stor kundemasse. Totalt har vi i dag over 150 fornøyde kunder. Disse spenner fra enkeltmannsbedrifter til de største entreprenørene i Norge, og noen av dem er internasjonale konsern. Her er et lite utvalg.

Fornøyde kunder

Ja, platene stod igjen til karakter 6. Jo dette kan jeg bare gi rosende ord om, etter at vi har benyttet TK Plater er reklamasjoner på parkett blitt tilnærmet 0. Samlet vurdert er dette noe dyrere enn papp, men til gjengjeld mulig å bruke om igjen samt 0 kostnader på etterarbeid. Dette er et produkt jeg allerede har anbefalt flere.

Morten Dahl, Nordisk Husprosjekt AS

Vi har vært godt fornøyd med platene på prosjekt, Elvelunden (Oslo), og vi har også klart å gjenbruke de en del her, og i tillegg sendt en god pall til prosjekt, Marilunden på Sagene. Har veldig lite skader i parketten, bortsett fra de som kommer etter at tildekkingen er fjernet. Bruker de også på tildekking i heis, og ved diverse arbeider her og der hvor det er kurant å ta 2-3 plater under armen..!

Gard Reime, JM AS Oslo

Best i test. Rett og slett genialt. Bruker dem akkurat nå på jobben.

Rudolf Weistd, SSG Norge as

Kunden begynte nesten å grine da de så hvordan vi dekket til gulvene med TK Plater.

Magne Espegard, Espegard Eiendom as

Platene har ligget på gulvet siden august og de har fått mye juling og nå er de tråkket helt ned. Siden de gir så god beskyttelse av underlaget ønsker vi å bytte dem ut med nye plater. Og tapen må vi også ha mer av, den er helt fantastisk

Espen Rydgren, J.I. Bygg

Vi har brukt TK Plater i alle leilighetene i Tiedemannsbyen i Oslo. Vi var veldig godt fornøyd og brukte platene flere ganger. De ga en utmerket beskyttelse av gulvene.

Benny Nymark, Skanska as

Vi har brukt platene både i Bærum Kulturhus og Kilen Panorama. Vi er veldig godt fornøyd både med platene og den servicen vi har fått av TK Plater.

Håkon Muggerud, Strøm Gundersen AS

Kirsti er kjempefornøyd og glad for at TK Plater ble valgt som tildekkingplater til gulver på prosjekt -Lysakerbuen. Hun er lei av å bruke trefiberplater som lager støv, og papp som revner.

Kirsti Evensen, Forny AS, Backegruppen

Det er overlevering av husrekke nr 2 – Hagebyen i Sande (Vestfold) Hvor vi har brukt TK Plater som midlertidig tildekking, og etter befaring av leilighetene ser det meget bra ut. Trysilhus bestiller derfor flere plater til neste prosjekt – Nattfiolen i Holmestrand.

Robert Eriksen, Trysilhus

Jeg er uansett veldig fornøyd med TK platene! Enkelte av platene var tydelig preget av tung belastning / hard bruk, men det har ikke gått ut over gulvene. Platene var mye lettere og langt mer formstabile enn andre plater jeg har benyttet tidligere, og jeg er ikke i tvil om at jeg kan anbefale / kjøpe slike plater på kommende prosjekt.

Lars Moen, Reinertsen as

TK Plater AS leverte 2 paller med tildekkingsplater til det nye Pasienthotellet i Tromsø. Consto AS pass fornøyd at dem bestilte 1 pall til etter to uker. I tilegg har Consto AS bestilt en eske med tape for å feste platene. Tilbake mld. fra Hans Olaf Nyheim er at Consto er såpass fornøyd at de har sendt en del av platene til andre byggeplasser som Consto har i nærheten for at de skal prøve dem også.

Hans Olaf Nyheim, Consto AS

Vi måtte raskt ha materialer for å dekke til gulv hvor det skulle foregå rehabilitering av en leilighet, og valget falt på TK Plater. Platene ble levert allerede neste morgen. 3m høye Leca-vegger skulle rives, og da TK Platene ble fjernet var gulvoverflaten like hel. Blender Entreprenør AS er veldig fornøyd og anbefaler TK Plater. Vi i vil fortsette med å bruke platene til våre prosjekter.

Henrik Larsen, Blender Entreprenør AS

TK Plater gir en ekstra trygghet når du ikke vet hvor mye håndverkerne roter!

Maxbo Stormarked Lier

Jeg anbefaller platene til alle for jeg syns dem er bra.

Jan Henning Rustad, Trio Entreprenør

Fantastiske plater.

Stig Martin Hyggeli

Platene dine er godt i mottatt blant guttene ute.

Tommy Godborg, JM AS Oslo

Kontakt oss

Send oss spørsmål eller beskjeder og vi vil svare deg så raskt som mulig.

Adresse

Teglverksveien 93 
3057 Solbergelva

Ring oss

913 12 621